Es tracta d’un innovador projecte urbà i social, realitzat amb el suport de la Unió Europea, que pretén convertir llocs de patrimoni en marcs educatius de diàleg i de debat vinculant la història a qüestions contemporànies.

El projecte va arrencar a París en el 2011, treballant sobre llocs relacionats amb la història jueva local, amb el temps el seu camp d’estudi i interacció s’ha ampliat, repensant la memòria de llocs patrimonials en general i s’ha realitzat a Barcelona, Roma, Brussel·les, Berlín i pròximament s’inclouran també Londres i Lodz.

[fadein-text group=”com_es”]

Associant l'éducation et le patrimoine historique à ...

The Beit project : une école nomade

The-Beit-Project ...

Tanger Facebook

The-Beit-Project ...

Skopje Facebook

The-Beit-Project ...

Paris Facebook

The-Beit-Project ...

Bruseles Facebook

The-Beit-Project ...

Sofia Facebook

The-Beit-Project ...

Marseille Facebook

The-Beit-Project ...

Łódź Facebook

The-Beit-Project ...

El facebook del projecte

Share →